Reisverslagen Britta en Emma
Stages en
Reizen

Op 16 oktober werd de Odini Malawi Stichting gebeld door twee enthiousiaste jonge meiden die ons vroegen of er een mogelijkheid bestond om voor een aantal maanden iets voor de Odini Malawi Stichting in Malawi te doen.
We waren verrast door deze vraag en de volgende dag kwmen ze praten. Al snel bleek dat van beide kanten er genoeg motivatie was om dit door te zetten.
We hebben ze uitgelegd wat we in Malawi doen en wat eventueel hun bijdrage daarin kon zijn. Zelf hebben ze ook voldoende ideeen.
Britta en Emma hebben een tussenjaar van school genomen, allebei hebben ze hun Atheneum diploma en gaan volgend jaar studeren. Dit tussenliggende jaar willen ze iets voor de medemens ver weg doen. We zijn blij dat ze via “google” bij onze stichting uitgekomen zijn. De week erna hebben we nog een middagje gepraat en op 26 oktober vertrokken ze al naar Malawi. Ze gaan zich vooral richten op de kinderen en vrouwen in Chisenga. De bedoeling is dat ze de kinderen helpen met huiswerk. De kinderen motiveren om te sporten, de vrouwen helpen op het land en nog veel meer.
Wij houden wekelijks contact met Britta en Emma en ook hun reisverslagen kunt u lezen op onze website onder het kopje “reisverslagen”
We zijn heel blij dat er jonge mensen zijn die tijd en energie willen geven aan de medemens zo ver weg.
.

Reisverslagen

nummer 1, gepost op 5 november 2009.

nummer 2, gepost op 13 november 2009.

nummer 3, gepost op 20 november 2009.

nummer 4, gepost op 5 december 2009.

nummer 5, gepost op 11 december 2009.

nummer 6, gepost op 14 januari 2010.

nummer 7, gepost op 16 juni 2010.